Berbuka puasa

Assalamualaikum,
Rasanya dh terlalu lama tk update blog ni..
Bkn je dah bersawang, klu umah dh ada penunggu duduk kot.. isk3...
Ntah ada org ke tak yg nk baca blog ni.. Tp tk kisah la kan.
Yang penting blog ni akan jd suatu kenangan utk setiap seorang dari kami smua yg ada di Bahagian Perjawatan & Pengambilan ni.. Skali-skala tgk blik citer2 lama syiok jgk..

Program masa bln Ramadhan kitaorg sama je tiap2 thn. Kira mcm acara wajib la ni.
Apalagi --> Berbuka puasa beramai2 la.. mkn rmi2 mmg meriah..
Mula2 mmg lama dh rancang nk bkak puasa sma2 tp slalu ada je halangan..
But then.............., BOS mau blanja!!
Haa org kata rezeki jgn ditolak so apalagi kitaorg pn join ler...
Ok takmo membebel byk so mari kita lihat pic yg sempat dirakam..


Dari kiri : Kak Ita, Kak Lyna, Saya yg comel (haha.. sila muntah skrg!), Farah (muka teruja abis), Kak Maria, Abg Shah (berbaju hitam yg malu gmbrnya diambil), Abg Rezza (no.2 teruja sbb dpt mkn free..hahaa), En. Khairul (time kasih bos sbb blanja kami yg berselera jerung ni), Izzati, Kak Umi & last skali tukang tngkp gmbr Kak Siti..


Dari kanan ke kiri, dari kiri ke kanan. haha.. apa kau merepek ni...


Lmbt lg nk berbuka so mcm biasa la.. tangkap sana tangkap sini.. hehee~~


Paparezza curik2 tangkap gmbr kami. lol.


Happy =)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lepas tu program yg kami dh lma rancang tu menjadi jgk akhirnya..
Berbuka puasa di ofis........,


Smua happy sbb dh dpt borong makanan dari bazar ramadhan jalan TAR.
Lagi skali dari kiri Kak Ita, Kak Dot (walaupun dh jd bekas staff tp tetap join jgk), Kak Ecah (wiwit~~ dpt jgk ikut yer), Kak Siti, Kak Lyna, Abg Mat (baju hitam tgn tutop mulut), Abg Rezza & lastly of course sy budak yg comel msti ada.. tehee~~


Haa.. ni smua utk 8 org mkn.. okay la tu kan... ;P


Belum berbuka lg tp smua dh siap2 hadap makanan.. hehee tk sabo dh smua ni..


Makan..makan..makan... jgn bg can... hahaa~~ buruk perangai (--")


Ok duit ni bkn sy yg pnya.. org len yg punya..
Sy tolong tukarkn kt bank jer.. kalo nk mntk kat Kak Ecah ;P


P/S : Trima kasih atas sumbngn gmbr2 w'pn ada yg guna kamera cap ayam tp yg pntang sbnrnya adalah memori itu.. tk gitu......? (^_~) *kredit tu En. Khairul & Abg Rezza.

khairul anuar  – (September 3, 2010 at 9:08 PM)  

Haha time kasih la yea kat semua sbb sudi teman saya buka pose..next year nak buka pose kat opis ajaklah saya sekali..ok selamat bercuti dan berhari raya..

JPSM  – (September 3, 2010 at 9:13 PM)  

ok selamat bercuti dan berhari raya tuk bos gak...

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP