Sesi Perkenalan Vol. 1

Okay murid2 smua... Arini cikgu nk kenalkn kamu dgn sorang tokoh yg terdapat di bahagian perjawatan ni.. Dah sedia smua.. Sila ambik perhatian yer murid2..

Arini kita mulakan dengan pemilik blog ini okay..


Inilah pemilik blog ini.. En. Mohd Rezza bin Arbain aka Mat Siong..


Inilah adalah isterinya..Ngee~~


Si comel.. Princess Aina...Wee~~


En. Rezza kini berumur 24 tahun dan mula memasuki bhg perjawatan pada 13.5.2008 (budak hingusan lagi ni)..
Jawatan yg disandang adalah Pembantu Tadbir (P/O) N17 dan ditugaskn
menjaga perjawatan Pejabat2 Cawangan ..
Ada sedikit kepakaran dalam bidang pengkomputeran dan slalu bwk game baru utk kitaorg..Hurmm...(Bos tau ni abis kantoi..)


Itu sahaja pembelajaran kita utk hari ini ya murid2.. Esok kita smbg lg dgn tokoh yg lain plak yer..


Teruskan membaca dan berchatting~~

shida  – (June 20, 2009 at 3:17 AM)  

ala comeinye aina ni.. geram aku lah.. rase nak gigit2 je pipi dier..

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP