Kenduri Kawin..

Hari ni kitaorg pegi kenduri kawin anak sedara CC Razak kt Kg. Nakhoda, Selayang..
Macam biasa sila enjoy gmbr yg sempat dicapture...


Sblm makan tk sempat tangkap gmbr sbb smua dah kusyuk makan. So, yg ada hanyalah selepas makan. Tgk jelah telatah Fitri (anak bongsu CC).. Comel sungguh....


Hantaran dari pihak lelaki (purple) dan perempuan (gold).....


Waktu pengantin makan kitaorg pn memulakn sesi melaram kt pelamin..


Pelamin nampak very exclusive and luxury... Suka bangat.....


Yang ni malu tapi mahu.. Ngee~~


InsyaALLAH lps ni psangan ni plak... Amin...


Nak jugak merasa duk kt atas pelamin...Hurmm....


Kesopanan dan kesusilaan...


Bila kesengalan melanda...


Abis pelamin ni kami kerjakan... hee~~


Sementara tggu pengantin potong kek kami smpt menggediks lg...


Inilah pengantinnya (kitaorg tk kenal pn sbnrnya)
Hanya memenuhi jemputan dan memeriahkn suasana sahaja... Arivavava.....


Balik tu kami sempat la tangkap 2, 3 gambar lagi... (mmg gila gambar btol la..mcm gila bola..lol)


Sementara tggu k.dot gi bank kluarkn duit kami posing dulu...


Pantang tgk org tgkp gmbr k.dot pn cpt2 menyertai sesi kami ni..


Gadis tangga? Pilihlah yang mana satu...


Reveal : Disinilah tempat keje kami...



Teruskan membaca dan berchatting~~

shida  – (June 20, 2009 at 3:11 AM)  

heheh.. klaka btl la waktu ni..mmg x malu btl sumenye, dahla x kenal pengantin tp suke2 jek pose kat pelamin..nsb baik line x clear nak pose kat atas katil pengantin..:)

pelangi  – (June 20, 2009 at 8:36 PM)  

tu la pasal... sbb tk kenal la kita tk kacau bilik tido dia... klau kenal abis la... *pengsan pengantin nnt*

Post a Comment

About This Blog

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP